Hirdetés

Megújult a népszerű Scythe Katana processzorhűtő



|

Bemutatkozott az új Scythe Katana 5, a frissen fejlesztett Kaze Flex 92 PWM ventilátorral.

Hirdetés

A japán hűtésspecialista Scythe bemutatta a népszerű Katana processzorhűtő ötödik-generációját, a Katana 5-öt. Az új verzió frissített, aszimmetrikus hűtőbordát kapott, a teljes magassága pedig csak 135 milliméter, vagyis rengeteg alaplappal és memóriával kompatibilis. 

Hirdetés

A ECMS rögzítőrendszer második-generációja gyors és egyszerű telepítést garantál, illetve izgalmas még a Kaze Flex 92 PWM ventilátor is, ami vibrációelnyelő gumi alkatrészeket is kapott.

Az új Kaze Flex 92 PWM ventilátor elsőként debütál Katana processzorhűtőn, csúcsminőségű csapágyazással és 120 000 órás élettartammal. A PWM-támogatásnak hála a percenkénti fordulat 300 és 2300 között szabályozható, a zajszint 7,3 és 28,83 dBA között alakul. A légáramlás óránként 11,46 és 83,04 köbméter között van. 

A Katana 5 gyárilag villámgyorsan telepíthető az Intel processzorokra, de az AMD chipekhez is van alkatrész a dobozban. A hűtőegység az Intelnél az LGA775, LGA115X és LGA1366, az AMD-nél az AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+ és AM4 foglalatokat támogatja. A Katana 5 vételára nettó 23,5 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.