Hirdetés

Megvan, mikor mutatkoznak be az új Microsoft Surface termékek



|

A Microsoft még ebben a hónapban leleplezi a Surface új generációját.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán kiderült, mikor jelenik meg a Windows 11, egyúttal azt is megerősítette a Microsoft, hogy aki Windows 10-ről frissítene ingyen, annak 2022 elejéig várnia kell. Első körben ugyanis az új hardvereket szerelik fel az operációs rendszer új változatával, majd fokozatosan teszik elérhetővé újabb és újabb felhasználóknak.

Az új Surface-eken viszont már alighanem a Windows 11-et fogjuk megtalálni, ugyanis a hardverek mellett erről is beszél majd a gyártó a következő rendezvényén.

Hirdetés

Szeptember 22-én, online közvetítés keretében ismertetik majd a Surface termékcsalád újdonságait, köztük egy új laptoppal és a Surface Duo 2-vel. Nem aratott nagy sikert a kétképernyős okostelefon első változata, de talán majd a ráncfelvarrott kiadás jobban teljesít.

Pletykák szerint a Surface Book 3 utódja is jön, ami a Surface Laptop Pro nevet kaphatja, és nem lesz leválasztható a kijelzője. Mindenről beszámolunk majd az eseményt követően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.