Hirdetés

Megvette a Lite-On SSD-üzletágát a Toshiba



|

165 millió dollárért kerül az október 1-jén nevet váltó Toshiba Memory Holdings Corporationhöz a Lite-On SSD-s üzletága.

Hirdetés

A Toshiba Memory Holdings Corporation október 1-jén vált nevet, és onnantól kezdve Kioxia Holdings Corporationként működik tovább. Most pedig megállapodott a Lite-On vállalattal arról, hogy utóbbi SSD-s üzletágát felvásárolja 165 millió amerikai dollárért. 

Hirdetés

Az üzletet 2020 első felében ütik nyélbe, a hatóságoknak is jóvá kell majd hagyniuk a felvásárlást.

A hivatalos sajtótájékoztató szerint mindkét cég különös figyelmet fordít a minőségre, az innovációra és a gyártásra, a Toshiba pedig az SSD-s ágazatát erősítheti meg nagyban, ugyanis a Lite-On az SSD-k piacán a személyi számítógépek és az adatközpontok kapcsán is nagy tapasztalattal rendelkezik. 

A Toshiba a jövőben tehát még jobban koncentrálna az SSD-kre, a cég várakozásai szerint pedig így már ki tudják majd szolgálni az SSD-piacon várható nagy keresletnövekedést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.