Hirdetés

Mellényúlt a Google az Android 7.1.2-vel



|

A Pixel és a Nexus készülékek tulajdonosai közül sokan panaszkodnak arra, hogy az ujjlenyomat-olvasó a frissítés után megadta magát.

Hirdetés

A Google-nek a múltban már sok gondja volt az Android frissítéseivel, amelyekben időnként maradt 1-2 kellemetlen hiba (többek között a Pixel készülékek tulajdonosait is érintette sok dolog). Sajnos az Android 7.1.2 sem lett kivétel, egyre több Pixel és Nexus eszköz tulajdonosa panaszkodik. 

Hirdetés

A Google legutóbbi frissítése a jelek szerint sokaknál kiiktatta az ujjlenyomat-olvasót, amely nem hajlandó többé működni. 

A jelenség a Pixel és a Pixel XL mellett a Nexus 6P-t és a Nexus 5X-et is érinti, azt azonban nem tudni, hogy mennyire kiterjedt, esetleg elszigetelt a probléma. 

A Google mindenesetre már tud róla, a fórumokon igen sokan említik és részletezik a hibát. A szenzorok az Android 7.1.2 után dobták be a törölközőt, és a felvett ujjlenyomatok törlése vagy hard reset után sem működnek. 

Egyelőre nem tudja senki a hiba okát, és átmeneti megoldás sincs a kellemetlenségre. A Google valószínűleg már dolgozik a megoldáson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.