Hirdetés

Melyik felhőtárhely most a legjobb? Ebből az 5-ből bátran válogathatsz!



|

Többféle szempont is van, ami alapján felhőalapú tárhelyet választhatsz magadnak. Segítünk, hogy jól dönts.

Hirdetés

A felhő alapú tárhelyek nagy mértékben megkönnyítik az eszközök közötti szinkronizációt és azt, hogy a legfontosabb dokumentumaidat bármikor, a világ bármely pontjáról elérhesd. Megmutatjuk, melyek számítanak ma a legjobbnak.

Asztali gépen messze a Windows a legnépszerűbb operációs rendszer, így természetesen a Microsoft termékpalettáján is van felhőalapú tárhelyszolgáltatás - olyan, amely a Windows 10-nek, a Windows 11-nek és a Microsoft 365-nek is szerves része. A platform nemcsak Windows alatt használható, hiszen készült kliens Machez is, mobil fronton pedig Androidhoz és iOS-hez. Az alap tárhely 5-10 GB közötti, amely Office előfizetéssel (Microsoft 365) rögtön 1 TB-ra ugrik, egyébként pedig kedvező áron bővíthetsz.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.