Hirdetés

Memóriás tuningkísérletekbe kezd az ADATA



|

Az XPG Overclocking Lab feladata az, hogy még jobban felgyorsítsa a memóriákat, ennek eredményeképp az ADATA termékei még jobbak legyenek.

Hirdetés

Az ADATA létrehozott egy új tajvani létesítményt, méghozzá a meglévő főhadiszállásán belül. Ennek a feladata az lesz, hogy a memóriák teljesítményét még jobban fokozza, és kitolja a meglévő korlátokat. Elindult az XPG Overclocking Lab, vagyis az XOCL. 

Hirdetés

Az XOCL állítólag ez első ilyen létesítmény a DRAM-gyártók világában, és azt mutatja, hogy az ADATA még jobban koncentrál a rekordokat megdöntő sebességekre és teljesítményre, valamint, hogy kísérletezik a cég az új megoldásokkal. 

A gyártó szerint egyre nagyobb az igény a minden eddiginél gyorsabb modulokra, ezért minden tuninglehetőséget megvizsgálnak. Szeretnének új, még hatékonyabb módszereket találni a sebesség növelésére, majd a felfedezéseket az XPG termékeknél is hasznosítanák. 

Az XOCL elvileg hardvergyártókkal és tuningmesterekkel is együtt dolgozik majd a siker elérése érdekében. A nyáron egy XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4-es modult sikerült például 5531 MHz-re húzni folyékony nitrogén segítségével. Ebben a rekordban az MSI segítette a gyártót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.