Hirdetés

Merész hibrid PC-t talált ki a Lenovo



|

A Lenovo Blade koncepció egy olyan hibrid, ami beépített, többfunkciós támasszal rendelkezik.

Hirdetés

A Lenovo a múltban már újragondolta a hibrid tábla fogalmát, amikor a Yoga Booknál bevetette a virtuális billentyűzetet. Most egy hasonlóan szokatlan ötletet valósítana meg a gyártó a Lenovo Blade-del. 

Hirdetés

A Blade egy olyan hibrid PC, amely alapból táblagép, lecsatolható billentyűzettel, beépített és többfunkciós támasszal, valamint Miracast-támogatással. 

A Blade nem egyszerű támaszt kapott, inkább olyat, mint az iPadek opcionális fedlapja. Ez azonban beépített, és miközben szállításkor a kijelzőt védi, addig használat közben támasznak is megfelelő. Két eltérő állásban is rögzíthető. 

A Miracast-támogatásnak hála vezeték nélkül lehet átküldeni a képet egy külső kijelzőre - ilyenkor a Blade egy érintőképernyős billentyűzetként is bevethető. Van persze lecsatolható fizikai billentyűzete is, az mágnessel rögzül. 

A hardver terén nem sok biztos dolog van még - a Notebook Italia tippjei szerint az is elképzelhető, hogy míg a tablet Androidot futtatna, addig a billentyűzettel már windowsos géppé változna az eszköz. 

Egyelőre azt sem tudni, hogy a Blade megjelenhet-e kereskedelmi forgalomban, vagy csak koncepció marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.