Hirdetés

Az AWS továbbra is sokkal népszerűbb, mint a Microsoft Azure



|

A negyedik negyedév során az AWS a várakozásokat is felülmúlva 9,95 milliárd dollárt hozott az Amazon konyhájára.

Hirdetés

Az Amazon Web Services a tavalyi negyedik negyedév során 9,95 milliárd dolláros árbevételt szerzett, amivel felülmúlta az elemzői várakozásokat. Éves szinten mindez 34 százalékos előrelépést jelent, a teljes éves eredményt vizsgálva pedig 36,5 százalékos a plusz. 

Hirdetés

A növekedéshez hozzájárult a re:Invent érkezése, valamit a SageMaker és az Amazon Braket, illetve a hibrid felhős Outposts, továbbá a Verizonnal való együttműködés. Az 5G-s eszközökhöz így az AWS Wavelength is megmutathatta magát. Teljesen az AWS-re állt át ebben a negyedévben a Bundesliga, illetve a Best Western Hotels is. 

Bár az AWS továbbra is sokkal népszerűbb a Microsoft Azure-nál, az Amazon számára nagy csalódás volt, hogy a 10 milliárd dolláros JEDI-szerződést az amerikai kormány a Microsofttal kötötte meg. A piac egyharmadát uraló AWS persze fellebbez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.