Hirdetés

A legújabb Intel processzorokkal jöhet a Microsoft Surface Book 3



|

A kiszivárgott specifikációk alapján a legújabb generációs lapkák mellett NVIDIA grafikára számíthatunk.

Hirdetés

A legújabb szivárgásokból kiderült, mire számíthatunk a Microsoft Surface Book 3-mal kapcsolatban. A frissítés régóta esedékes, ezért nagyok az elvárások a gyártóval szemben. A 3DMark adatbázisa alapján nem okoz majd csalódást a Microsoft, a Surface Book 3 ugyanis tizedik-generációs Intel processzorokkal, valamint NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q vagy GTX 1660 Ti Max-Q grafikával érkezik. 

Hirdetés

Érdemes azért megjegyezni, hogy az erősebb laptopokból ismert, 45 wattos chipek helyett azonban gyengébb processzorokra kell számítani, például a 15 wattos, 1,30 GHz-es Core i7-1065G7-re. A TDP azonban 25 wattra is konfigurálható a nagyobb teljesítményért, feltéve, hogy a hűtés ezt bírja. 

Sokfelé felbukkant az a kérdés is, hogy vajon csak Intel alapú változat érkezik-e a Microsoft új hibridjéből. Nos, AMD processzorral szerelt Surface Book 3-ról eddig senki nem tud, pedig a szakértők szerint a Ryzen 4000 széria használata a Microsoftnak is jót tenne. Emellett pedig több gyártó megérezte már, hogy az Intel-AMD párharc kiegyenlítettebbé vált, így idei modelljeikben mindkét gyártó processzorai megtalálhatóak, de olyanra is láttunk már példát, hogy eddig kizárólag Core processzorokkal szerelt modellek 2020-ban csak Ryzennel érkeznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.