Hirdetés

Ilyen processzorok kerülhetnek a Microsoft Surface Go 2-be



|

Ráfér a frissítés a Surface Góra, de a Pentium Gold 4425Y nem jelentene túl nagy előrelépést, sőt.

Hirdetés

Bár nem valószínű, hogy a Microsoft bemutatna bármit egy tavaszi rendezvényen, élőben azért még streamelhet bemutatót, esetleg csendben is bejelenthet termékeket, és így a várt Surface Go 2 is debütálhat. Erre utal legalábbis, hogy _rogame felfedezte a 3DMark adatbázisában a Surface Go 2-t, ismét. A felbukkant adatok pedig több pletykát is megerősítettek. A várakozásoknak megfelelően a Surface Go 2 legalább a Core m3-8100Y és a Pentium Gold 4425Y processzorokkal lesz elérhető. 

Hirdetés

Mindkettőhöz 8 GB RAM jár majd a mérési adatok alapján, de nem kizárt, hogy készül 4 GB RAM-mal ellátott belépőmodell is. Mindkét modell SSD-t kapott ezúttal, azt, amit a Surface PRo 7 és a Surface Pro X modellekben használt a Microsoft. 

A 3DMark Time Spy eredményei alapján a processzor és a grafika teljesítménye a Core m3-8100Y esetében 127 és 104 százalék lett, a Pentium Gold 4425Y esetében 100 és 100 százalék. Az eredeti, Pentium Gold 4415Y-nal ellátott Surface Go eléggé gyengére sikerült, így bár a Core m3-as chip előrelépést jelentene, a másik Pentium lapka nem igazán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.