Hirdetés

Megmutatja a Microsoft: így kell SSD-t cserélni a Surface Laptop 3-ban



|

A Microsoft közzétett egy útmutatót, amiből kiderül, hogyan lehet SSD-t cserélni a Surface Laptop 3-ban.

Hirdetés

A Surface Laptop 3 az első olyan Microsoft Surface készülék, amelyet cserélhető tárhellyel gyártottak. Immáron pedig hivatalos útmutató is van az adattároló cseréjéhez. 

Hirdetés

Elsőként WalkingCat bukkant rá erre az útmutatóra. A Microsoft azt mutatja meg, hogy a 13 hüvelykes Surface Laptop 3-ban és a 15 hüvelykes változatban hogyan cserélhető ki az "rSSD", vagyis a kivehető, M.2 2230-as meghajtó. 

A szükséges eszközök többek között az Amazonról és az iFixittől is beszerezhetőek, az Alcantara változat felnyitása ugyanakkor nehézkesebb. A talpak alatti ragasztónál a Microsoft cserét javasol, mielőtt visszakapná az ügyfél a gépet. 

Az iFixit korábbi boncolása 10-ből 5 pontot adott a terméknek, vagyis nem könnyű javítani, fejleszteni a Surface Laptop 3-at, de az elődökhöz mérten nagy az előrelépés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.