Hirdetés

Microsoft Surface Pro 7: 32 GB RAM nincs, de erős CPU van



|

Újabb érdekességek szivárogtak ki a Microsoft következő hibrid laptopjáról, amelynek a bemutatójára napokon belül sor kerül.

Hirdetés

Napokon belül debütálnak a Microsoft legújabb Surface termékei, de úgy néz ki, hogy csalódnak majd azok, akik több mint 16 GB RAM-mal akartak Surface Pro táblagépet. Tum Apisak érdekes felfedezést tett ugyanis a 3DMark adatbázisában

Hirdetés

Egy Sky Diver 1.0 teszt azt mutatja, hogy a Surface Pro 7 16 GB RAM-mal rendelkezik majd, ami csak a fele a rajongók által remélt mennyiségnek. Azért szerencsére van jó hír is. 

A 3DMark adatbázisa alapján a Surface Pro 7-be 10 nm-es Intel Core i7-1065G7 processzor kerül. Ez 4 magot és 8 szálat jelent, magas órajellel, energiatakarékos köntösben. Vagyis ideális a hibrid gép mellé. 

Az izmos integrált grafikus vezérléssel és 512 GB beépített tárhellyel a Surface Pro 7 kiváló ajánlatnak ígérkezik, és a vártnál kevesebb RAM ellenére is csúcsteljesítményű hibrid lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.