Hirdetés

Egészen javítható lett a Surface Pro X



|

Az iFixit darabokra szedte az ARM-processzoros tabletet, és 10-ből 6 pontot adott a javíthatóságára.

Hirdetés

Az iFixit szakemberei a Microsoft Surface Pro X-ig is eljutottak, és darabokra szedték az első olyan Surface Prót, amibe ARM-processzort épített a Microsoft. 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a tablet mindössze 7,3 milliméter vastag, az iFixit szerint egészen jól javítható. A 10-ből egyenesen 6 pontot kapott, ami nagy dolog, hiszen a Surface Pro 6-nál ez az érték 1, az új iPad Prónál pedig 3. 

Az SSD könnyen cserélhető, illetve a ház is viszonylag könnyen nyitható, valamint a portok többsége is moduláris. A RAM-ot persze már forrasztották, és az akku alá is rengeteg ragasztó került. 

Egyes szakértők szerint a Microsoft új hozzáállása arra utal, hogy a régi, nehezebb javíthatóság a cég számára is sok pénzbe került. Így viszont ha egy eszközt javítani kell, akkor a Microsoft is könnyebben hozza rendbe, és adja vissza a felhasználónak vagy újracsomagolt termékként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.