Hirdetés

Microsoft: várj az alkotói frissítés manuális telepítésével



|

A redmondiak szerint nem érdemes erőltetni a frissítés telepítését: jobb, ha automatikusan lesz installálva.

Hirdetés

A Microsoft arra figyelmeztette a Windows 10 felhasználóit, hogy a saját érdekükben ne telepítsék még manuálisan az alkotói frissítést. Ez ugyanis rossz felhasználói élményt eredményezhet. 

Hirdetés

A redmondiak azt javasolják a felhasználók többségének, hogy inkább várják meg a csomag automatikus telepítését a Windows Update-en keresztül. Miért? Hardveres kompatibilitási problémák adódtak, amiknek a Microsoft nem szeretné kitenni az embereket. 

A Microsoft egy blogbejegyzésben egy olyan valakit említ, akinek egy Broadcom-alapú kiegészítővel támadtak Bluetooth-problémái az alkotói frissítés óta. A Microsoft minden ilyen hardverrel ellátott gépen blokkolta a frissítés kiadását, egészen addig, amíg a hibát el nem hárítják. 

Persze sokan frissítettek már minden gond nélkül az új buildre, de a Microsoft el akarja kerülni, hogy kompatibilitási hibákkal szenvedjenek a felhasználók. Éppen ezért mindent megtesz, hogy az átállás a legsimább legyen, és csak akkor kapja meg mindenki az új rendszert, ha minden hibát elhárítottak. 

Mindezért dicséret illeti a Microsoftot. Természetesen aki vállalja a kockázatot és türelmetlen, az manuálisan elindítva a telepítést bármikor átállhat az alkotói frissítésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.