Hirdetés

Ilyen lesz a Windows 10X fájlkezelője



|

OneDrive-integráció és helyi fájlböngészés is helyet kapott a könnyűsúlyú, új Intézőben.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk, hogy a Microsoft fel akarja újítani az Intézőt, a Windows 10X Emulator frissítése során pedig egy új bétát is mellékelt a cég. Az új Intéző appot a OneDrive szolgáltatás köré építették, és még idén befuthat a dupla kijelzős eszközökre, maga a Windows 10X Emulator pedig már a nem Insidereknek szóló Windows 10-es PC-ken is támogatott. A másik nagy újdonság az előbb említett, könnyűsúlyú Intéző app, a fájlkezelés mellett ezt a OneDrive-on át szinkronizált fájlokkal való munkára találták ki. 

Hirdetés

Arról már tavaly lehetett hallani, hogy az úgynevezett Fluent Design keretében a Windows 10 Intézőjét is átalakítaná a Microsoft. Bár a Windows 10X az összehajtható PC-ken lesz majd használatos, a mostani korai előzetes azért jól mutatja, hogy az új dizájn nagyjából milyen irányt képvisel majd. 

Mivel ez egy előzetes, ezért elég alapvető fájlkezelési funkciókat ígér, de a OneDrive mellett a helyi meghajtók kezelésére is alkalmas. Volt, aki már rátrükközte a Windows 10-re is, aminek hasonló irányba változik majd a Start menüje is a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.