Hirdetés

Mindjárt itt az ARM-alapú Lenovo Miix 630



|

Felbukkant az FCC adatbázisában a Lenovo első olyan Windows 10-es gépe, amelyben már ARM-alapú processzor van.

Hirdetés

A Lenovo első olyan Windows 10-es számítógépe, amely ARM-alapú processzorral rendelkezik, a Lenovo Miix 630. Ez még a januári CES-en mutatkozott be, most pedig gyakorlatilag bármikor megjelenhet. 

Hirdetés

A 12,3 hüvelykes, lecsatolható billentyűzettel rendelkező hibrid táblagép ugyanis felbukkant az FCC adatbázisában. A készülékben Qualcomm Snapdragon 835-ös SoC található, Windows 10 S-t futtat, de ingyen lehet Windows 10 Pro verzióra váltani 180 napon belül. 

Konkrét megjelenési dátum még nincs, de az FCC-felbukkanás arra utal, hogy már nem kell sokat várnunk. A gépben egyébként 4 GB DDR4-1866-os memória, 128 GB-os UFS 2.1 tárhely, valamint egy 1920 x 1080-as IPS-panel lesz. 

Nem hiányzik a Lenovo digitális tolla, az USB-C port, a microSD-olvasó, a jackcsatlakozó, a sztereó hangszórók, a 13 és az 5 megapixeles kamerák, valamint a Windows Hello-képes infrakamera sem. A 802.11ac-s WiFi- és Bluetooth 4.1-támogatás mellett LTE is akad az azonnali bekapcsolásra kész PC-n. A gyártó szerint akár 21 órás üzemidő elérésére is képes az eszköz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.