Hirdetés

Mindjárt itt vannak az új Ryzen processzorok



|

A Pinnacle Ridge CPU-k és a Raven Ridge APU-k érkezéséről az ASUS egyik BIOS-frissítése árulkodott.

Hirdetés

Az ASUS nemrég olyan BIOS-frissítéseket adott ki az AM4 foglalatú, AMD X370 és B350 lapkakészletekre építő alaplapjaihoz, amelyek sok dologról árulkodtak. 

Hirdetés

Ezek már bevezetik az AGESA 1.0.0.7-et, ami az AMD közelgő új processzorainak a támogatását biztosítja. A Vega grafikával felturbózott Raven Ridge APU-król és a 12 nm-es, frissített Ryzen processzorokról (Pinnacle Ridge) van szó. Ezek a szivárgások szerint már jövő februárban befutnak. 

Miután az ASUS közzétette a frissítéseket, a média hamar ráharapott, a gyártó pedig igyekezett mindent eltüntetni és visszavonni. 

Az AM4-es platform következő nagy újdonságát a Raven Ridge Ryzen APU-k jelentik, amelyek HDMI és DisplayPort használatát is lehetővé teszik az alaplapon keresztül. A Raven Ridge chipek 4-magos Zen processzort és 640 stream processzorral operáló integrált Vega grafikát egyesítenek. Ezek az idei év végén vagy a jövő év elején bukkannak majd fel. 

A RedGamingTech beszámolója szerint az AMD az Intel Coffee Lake processzoraira a 12 nm-es Pinnacle Ridge processzorokkal válaszol - ezek jönnek jövő februárban. 

Az új lapkákat elvileg már a 2018-as CES-en, januárban megláthatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.