Hirdetés

Mire kell figyelni tévé- vagy monitorvásárlás előtt?



|

Segítünk, abban, hogyan válasszatok új monitort vagy tévét.

Hirdetés

A 2021-es Game Pass Online fesztiválon bevezettünk egy teljesen új formátumot, hétfőnként hardveres talk show-kkal vártunk benneteket. Ezekhez az adásokhoz rövid videós magyarázók is készültek, melyeket most külön is megosztunk veletek. A mai anyag a kijelzőkkel kapcsolatos alapfogalmakat tisztázza, így nagy segítsége lehet azoknak, akik épp most szemeznek egy új tévével vagy monitorral.

Hamarosan jelentkezünk a videó második részével, melyben kifejezetten az OLED és QLED technológiák közötti legfontosabb különbségekről fogunk nektek mesélni.

Hirdetés

Ha tetszett amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar és a PC World közös YouTube- csatornájára, bökjétek be a csengettyűt, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság funkciónk keresztül most már erre is lehetőségetek van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.