Hirdetés

Mit kell tudni az Intel Iris Xe GPU-ról?



|

A videokártyahiány senkit nem kímélt, többek között ezért is lehet annyira fontos most az Intel Iris Xe.

Hirdetés

A 2021-es Game Pass Online fesztiválon számos rövid magyarázóvideót láthattatok. Most ezeket szépen sorban, külön-külön is elérhetővé tesszük. A fesztiválon nem csak konkrét videojátékos tartalmakat nézhettetek meg, hiszen hétfőnként hardver show-val vártunk benneteket.

Az Intel nem kisebb vállalással élt, minthogy megpróbálja feltornázni a notebookok grafikus teljesítményét. Kaci alább elmeséli nektek, miért is akkora dobás az Intel Iris Xe grafikus chip. 

Hirdetés

Ha tetszett amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar és a PC World közös YouTube- csatornájára, bökjétek be a csengettyűt, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság funkciónk keresztül most már erre is lehetőségetek van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.