Hirdetés

Moduláris és frissíthető egybegép lett a Dell OptiPlex 7070 Ultra



|

Gyakorlatilag arról van szó, hogy a Dell egy moduláris PC-t épített a monitorállványba.

Hirdetés

Az all-in-one jellegű asztali gépek általában igen helytakarékosak, azonban jellemzően drágák és nem igazán frissíthetőek. Éppen ezért érdekes a más megközelítést alkalmazó Dell Optiplex 7070 Ultra. 

Hirdetés

Gyakorlatilag arról van szó, hogy a Dell fogott egy moduláris PC-t, majd a monitor állványába építette. Többféle monitorral is használható ráadásul, vagyis ha eljön az idő a frissítésre, a monitort meg lehet tartani, csak a PC-modult kell cserélni. 

A szeptember 24-től, 749 dolláros átlagáron érkező újdonság nyolcadik-generációs Intel Whiskey Lake processzorokat kínál, de ezek 25 wattosként vannak konfigurálva, vagyis erősebbek, mint a laptopokban. Mindehhez maximum 64 GB RAM, 1 TB-os PCIe NVMe SSD és 2 TB-os HDD kérhető. A modulon belül a memória és a tárhely is cserélhető, de a CPU nem. 

A Dell a jövőben is támogatná a moduláris dizájnt, és már dolgozik a második-generáción is. 

Az OptiPlex 7070-re jutott USB 3.1 és USB-C port, Ethernet, a működést pedig USB-C-vel oldották meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.