Hirdetés

Elképesztően nagy lett a MonsterLabo processzorhűtője



|

A 180 euróba kerülő The Heart processzorhűtő 3 kilogrammos és 200 x 185 x 265 milliméteres.

Hirdetés

A MonsterLabo egy olyan négy fős csapat, amely tavaly februárban rakta össze a The First gépházát. A FanlessTech pedig kiszúrta, hogy a startup immáron árulja a passzív processzorhűtőjét, amelynek a neve The Heart, és történetesen a The Firstbe van beépítve alapból. 

Hirdetés

Ezt nem lesz túl egyszerű beépíteni egy átlagos otthoni gépházba, ugyanis a The Heart CPU-hűtő 3 kilogrammos és 200 x 185 x 265 milliméteres. 

Ezzel a világ legnagyobb processzorhűtője, amely beférhet egy fogyasztói PC-be. Egyébként nem csak a CPU-t tudja hűteni, hanem a GPU-t is, ugyanis azt is körbeveszi. 

A legtöbb házba egy ilyen termék persze nem építhető be, ráadásul a GPU-k támogatása is korlátozott. A kompatibilitásról sajnos a MonsterLabo nem sokat árult el. A The First mindenesetre maximum 100 wattos CPU-t és 120 wattos GPU-t támogat. Egy 500 RPM-es, 140 milliméteres ventilátorral az értékek 140 és 160 wattra emelkednek. 

A feketében és fehérben létező hűtő ára 180 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.