Hirdetés

Újabb Radeon RX 580 Armor videokártyával készül az MSI



|

Az MSI a Radeon RX 580 Armorból újabb verziót fejleszt, ezúttal feketébe öltözik a grafikus vezérlő.

Hirdetés

Az AMD nagy erőkkel dolgozik a következő középkategóriás videokártyáin, amelyek a Radeon RX 5500 és RX 5300 széria formájában, Navi-alapokon érkeznek. Az AMD partnergyártói ugyanakkor a meglévő készleteket, vagyis a Polaris grafikus chipeket is igyekeznek elhasználni. 

Hirdetés

Mindezek fényében nem meglepő, hogy az MSI a már korábban kiadott Radeon RX 580 Armor videokártyából hamarosan előáll egy újabb verzióval. 

A friss változat dizájnban is újít, ezúttal ugyanis teljesen feketébe öltözteti a grafikus vezérlőt az MSI. A PCB-t is áttervezték, ahogyan a csatlakozókat is átrendezték. A hűtőegység borítása is megújult, maga a hűtőborda területe pedig nőtt. Ennek hála a működési hőmérsékletek alacsonyabbak lesznek, vagyis elvileg nő az élettartam, és a tuninglehetőségek is nagyobbak. 

Az új kártya egy darab 8-tűs csatlakozóból kapja majd energiát, de azt még nem tudni, hogy mikor és mennyiért lesz megvásárolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.