Hirdetés

Ez lehet az első Mini LED kijelzős laptop



|

A 2020-as CES-en debütálhat az MSI Creator 17, ami az első Mini LED kijelzős laptop lesz a piacon.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az OLED-kijelzős laptopok még azelőtt kimennek a divatból, hogy elterjednének a piacon. Az MSI ugyanis már arra készül, hogy Mini LED kijelzős laptopot hoz a piacra. Az ilyen képernyő állítólag jobb fényerőt, kontrasztot és hatékonyságot garantál. 

Hirdetés

A CES-en, januárban debütál a Mini LED kijelzős MSI Creator 17 laptop. A Mini LED technológiának hála a háttérvilágítás is hatékonyabb, a 4K-s panel 1000 nit fényerőt garantál majd, a DCI-P3-at 100 százalékban lefedi, és DisplayHDR 1000 plecsnit is kap. Elvileg az OLED-re jellemző beégésre sem lesz hajlamos. 

Árakról, dátumokról és részletes specifikációkról egyelőre nem beszél az MSI, de azt elárulta, hogy a laptop USB-C portja a 8K-s videokimenetet is támogatja.

A Thunderbolt 3 port pedig 27 wattal lesz képes tölteni a mobileszközöket. Lesz továbbá UHS-III-as SD-kártyaolvasó, 624 MB per másodperces top sebességgel, normál Ethernet és HDMI port, jackcsatlakozó és három USB port is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.