Hirdetés

Modern processzor került az MSI Cubi 5 mini PC-be



|

Tizedik-generációs Intel Core processzorokból válogathatnak majd az MSI Cubi 5 mini PC vásárlói.

Hirdetés

Az MSI frissítette a Cubi szériás asztali mini számítógépeinek kínálatát. Itt az új Cubi 5 10M, amely már tizedik-generációs Intel Comet Lake processzorokat támogat. 

Hirdetés

Az új modell az első kompakt asztali gép lett tizedik-generációs Intel Core processzorral, ugyanis az Intel saját Frost Canyon NUC gépe még várat magára. 

A Cubi 5 bár nagyon apró, M.2-es SSD mellett 2,5 hüvelykes adattárolónak is van benne hely. A két SODIMM foglalatába maximum 64 GB DDR4-2666-os memória illeszthető. 

Kívülre USB 3.2 Gen 1 C- és A-típusú portok (egy és három), USB 2.0 portok, Ethernet csatlakozó, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, mikrofonbemenet és jackcsatlakozó jutottak. Szükség szerint WiFi-kártya is van, maga a gép pedig VESA kittel a monitor hátuljára is rögzíthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.