Hirdetés

Megérkezett az MSI első hordozható gamermonitora



|

15,6 hüvelykes és full HD-s lett az MSI Optix MAG161V.

Hirdetés

Az MSI 240 Hz-es képfrissítéssel dolgozó Optix MAG161-es hordozható gamermonitora egyelőre nem érhető el a piacon - de a közeli rokona már igen. 

Hirdetés

Megérkezett ugyanis az Optix MAG161V, amely egy 15,6 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS LCD-panellel dolgozó hordozható gamermonitor. Ez viszont csak 60 Hz-es képfrissítést garantál. 

A 250 dolláros képernyő a képfrissítési ráta miatt nem annyira érdekes, ugyanakkor bárkinek tökéletes megoldás lehet, akinek a laptopja, esetleg táblagépe vagy mobilja mellé időnként szüksége lenne egy hordozható kijelzőre. 

A monitorhoz egy fedőtok is van, ami egyben állványként is funkcionál. A kijelzőre jutott miniHDMI és két USB-C port, valamint jackcsatlakozó. Akkumulátor viszont nincs benne, USB-C porton keresztül működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.