Hirdetés

Villámgyors lett az MSI új gamermonitora



|

Bemutatkozott az Optix MAG272QR gamermonitor, 27 hüvelykes kijelzővel és 165 Hz-es képfrissítéssel.

Hirdetés

Az MSI nemrég mutatta be a legújabb monitorát, amelyet gamereknek szán. Ez lett az Optix MAG272QR, 27 hüvelykes képátmérővel és rendkívüli gyorsasággal. 

Hirdetés

A VA panel WQHD, vagyis 2560 x 1440-es felbontást használ, 165 Hz-es képfrissítés és 1 milliszekundumos GTG válaszidő jellemzi. Van AMD FreeSync-támogatás is, a DCI-P3 lefedettsége 95,6 százalék. 

A kijelző 1,07 milliárd színt, 178 fokos betekintési szögeket, 300 cd/négyzetméter fényerőt, 3000:1 statikus és dinamikus mega-kontrasztot kínál. 

A talp a panel magasságát is állíthatóvá teszi, illetve a portrémódba való elforgatás is megoldható a döntés és fordítás mellett. Az RGB-s LED-ek hátul vannak, MSI Mystic Light RGB appon keresztül vezérelhetőek. Bemenetek tekintetében USB-C, DisplayPort 1.2a és két HDMI 2.0 akad, mindez 350 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.