Hirdetés

Elszólta magát az MSI, tényleg létezhet a Ryzen Threadripper 3990X



|

Az MSI egyik videója arról árulkodott, hogy tényleg létezik a 64-magos, 128-szálas HEDT processzor.

Hirdetés

Az MSI nem számolt a Wccftech szemfüles szakértőivel, amikor kiadott egy kedvcsináló videót a Creator TRX40-es alaplapjához. A klip ugyanis akaratlanul, de leleplezett egy új Threadripper processzort. 

Hirdetés

Az AMD nemrég állt elő a harmadik-generációs Ryzen Threadripper 3960X és 3970X chipekkel, azonban a régóta pletykált 64-magos, 128-szálas megoldásról nem esett szó. Az MSI most viszont megerősítette a chip létezését. 

Az azóta átszerkesztett videóból kiderült, hogy egy asztali rendszer Creator TRX40-es alaplapot használ, a felhasználó pedig megnyitja a Windows Feladatkezelőjét, és megmutatja a folyamatok, szálak számát a gépen. 

Szerencsére készült képernyőkép, és meg is számolták, hogy ezekből 128 van. Vagyis pontosan a 64-magos, 128-szálas AMD Ryzen Threadripper 3990X tudása vágna ide. 

A szakértők szerint csak erről lehet szó, ugyanis a lapkáról sok volt a pletyka, a Creator TRX40-et pedig egyetlen harmadik-generációs Ryzen Threadripper CPU-hoz tervezték. 

A Ryzen Threadripper 3990X-ről ugyanakkor nagyon keveset tudunk. A jelenlegi vélemények szerint november 25-én debütálhat, de csak a januári CES-en tudunk meg mindent róla. Az ára pedig 3000 dollár környékén lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.