Hirdetés

Z490-es alaplapokat hozott az MSI



|

Az MSI új, 400-as szériás Z490 UNIFY alaplapjainak kínálatában még Mini-ITX-es változat is akad.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb MEG Z490 UNIFY és MEG Z490I UNIFY alaplapjait, amelyek amellett, hogy hardcore játékosoknak szólnak, ezúttal azt a réteget veszik célba, akik nem az RGB-s megjelenést keresik. A világítás helyett a fekete dizájnt és a sárkányt helyezték előtérbe, nem kell majd megvakulni este a PC mellett. Az új alaplapok megjelenésben és minőségben is a prémium szintet képviselik, csúcsprocesszorokhoz készültek, a PCIe Gen 4-et is támogatják. 

Hirdetés

A fejlett hűtési megoldásoknak és az erős VRM-nek (16+1 fázis) hála az Intel tizedik-generációs processzorai is maximális teljesítményre kapcsolhatóak, de az M.2-es foglalatra is jutott hőpad, így a magas hőmérséklet nem fogja majd vissza a teljesítményt. 

A gamerekre tekintettel 2,5G-n LAN és WiFi 6 is akad a feketébe öltöztetett alaplapokon, a Mini-ITX-es megoldás pedig Thunderbolt 3 portot is kínál maximum 40 Gbps-os átviteli sebességgel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.