Hirdetés

Munkához, tanulásra és szórakozásra is jó a Samsung Smart Monitor



|

Egyetlen kijelzővel szolgálná ki a munkát, a tanulást és a szórakozást a Samsung Smart Monitor, ami már globálisan is elérhető.

Hirdetés

A Samsung bejelentette, hogy immáron világszerte elérhető az új Smart Monitora, amivel mindenféle igényt kiszolgálna: manapság egy otthoni monitornak munkára, tanuláshoz és szórakozáshoz is jónak kell lennie, ezért ezekre szabott funkciókat és Smart Hubot is kínál a gyártó. 

A monitorhoz Tap View, App Casting vagy Apple AirPlay funkcióval egyetlen érintéssel lehet hozzákapcsolni a mobilt, a teljes asztali élményt Samsung DeX segítségével lehet mobilról elérni.

Hirdetés

A beépített WiFi-vel az Office 365 appok PC nélkül is futnak, de a házban máshol lévő PC-ről távoli eléréssel lehet hozzáférni akár a fájlokhoz is. 

A monitorra USB-C port került, de további USB-csatlakozók és Bluetooth 4.2 is akad a sztereó hangszórók mellett extraként. A Smart Hub pedig lehetővé teszi a streamelést a Netflix, HBO és YouTube szolgáltatásokból, PC vagy mobil nélkül is. A monitorhoz távirányító is van, persze külön gombokkal a streamingszolgáltatókhoz. A Bixby-nek hála az egész hanggal is irányítható. 

A képminőség állításáról az Adaptive Picture élőben gondoskodik, a kékfényt is csökkenti. Az M7-es modell 32 hüvelykes és 4K-s, az M5-ös full HD-s és 32 vagy 27 hüvelykes változatban érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.