Hirdetés

Mutatunk egy kiváló megoldást, ha gyűlölitek a Windows 11 tálcáját és Start menüjét



|

Létezik egy program, amivel elég nagy mértékben lehet módosítani a Windows 11 megjelenését.

Hirdetés

Sokat növekedett már a népszerűsége, de egyelőre még nem sikerült elérnie azt a tavaly megjelent Windows 11-nek, hogy a felhasználók mindent elhajítva azonnal leváltsák a Windows 10-et, vagy a Microsoft másik korábbi operációs rendszereit.

Emögött javarészt az állhat, hogy a pozitív változások ellenére bizonyos helyzetekben kényelmesebb lehet egy jól bejáratott rendszert használni, és talán az is közrejátszik, hogy egyesek még nem békéltek meg a frissített dizájnnal.

Hirdetés

Teljesen érthető az például, ha valakinek nem jön be a Windows 11 tálcája, illetve az azon keresztül elérhető Start-menü, de szerencsére már olyan időket élünk, amikor nem kell belenyugodni egy ilyen kellemetlenségbe. A Stardock csapata által megalkotott Start11 programnak köszönhetően ugyanis olyan felületeket hozhatunk létre magunknak, amelyek talán egy kicsivel kevesebb fejfájást okoznak, mint a Microsoft mérnökei által összerakott megoldások.

A Start11-et használva eldönhetjük például, hogy alul vagy felül legyen a tálca, megváltoztathatjuk az áttetszőségét, és még az ikonok elhelyezkedésére is jobban hatással lehetünk. Emellett lecserélhetjük a Start menü alapértelmezett elrendezését, és ha szeretnénk, akkor akár Windows 7-es megjelenést is kölcsönözhetünk neki. A Stardock egyébként a Windows 10-hez is előállt egy hasonló, Start10 nevű megoldással, szóval sok felhasználó számára már ismerős lehet ez az egész hercehurca.

Ha ti sem vagytok elégedettek a Microsoft munkájával, akkor innen beszerezhetitek a Start 11-et. A program ára 7,99 euró, vagyis majdnem 3000 forint, de talán ennyit megér az, hogy átláthatóbb legyen az operációs rendszerünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.