Hirdetés

Nagy baj lesz, ha ezt a Windows 10 buildet letöltöd



|

Véletlenül közzétettek egy fejlesztői buildet, ami miatt számos PC és okostelefon összeomolhat.

Hirdetés

A Windows Insider program résztvevőinek különös óvatossággal kell kezelnie most a frissítéseket, ugyanis a Microsoft véletlenül kiadott egy fejlesztői buildet, a 16212-est. Ez x86-os PC-ket és okostelefonokat egyaránt érint. 

Hirdetés

Aki feltelepíti a készülékére, az a rendszer összeomlására számíthat. Az MSPoweruser szerkesztője arra figyelmeztet, hogy senki ne telepítse fel a 16212-es buildet. 

A Windows Insider program Fast, Slow és Release Preview köreit egyaránt érinti az eset, sőt, a jelentések szerint a normál felhasználók is kaptak a csomagból, ami különösen aggasztó. 

Aki megkezdte a frissítés letöltését, annak ajánlott azonnal repülőmódba kapcsolnia vagy kikapcsolni a WiFi-t. Ebben a buildben sok hibás dolog található, olyanok, amelyek még Insiderek gépeire és mobiljaira sem valóak. Bootloop is előfordulhat, aminek következőben a rendszer többé nem képes betölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.