Hirdetés

Nagy erő fér a Shuttle legújabb mini PC-jébe



|

Bemutatkozott a Shuttle XPC DH370, amibe nyolcadik-generációs, 6-magos Intel Core processzorok is beférnek.

Hirdetés

A Shuttle lapos XPC gépei mindössze 1,3 literesek, vagyis tetszetős megoldások azoknak, akik igazán mini PC-t szeretnének az asztalukra. Ez a széria frissült most az új DH370 modellel, ami új házat hozott magával, illetve befogadja az Intel nyolcadik-generációs Core processzorait - akár a 6-magos LGA1151v2-es modelleket is. 

Hirdetés

A gyorsabb H370-es lapkakészlet mellett négy USB 3.1 port jellemzi a gépet. Maximum 65 watt TDP-s CPU és 32 GB DDR4 SO-DIMM memória támogatott, maximum három 4K-s monitorral. HDMI 2.0b és DisplayPort 1.2 port egyaránt akad, opcionálisan VGA port is van. 

Bár a gép csak 19 x 16,5 x 4,3 centiméteres, elfér benne még egy 2,5 hüvelykes HDD vagy SSD, egy M.2 NVMe SSD, illetve van egy másik M.2 slot 2230 formátumban, például WLAN moduloknak. A vezetékes átvitelt két Intel gigabites Ethernet csatlakozó segíti, a hátlapon továbbá akad még nyolc USB port és két COM port is. Az előlapra SD-kártyaolvasó is került. 

A Shuttle XPC DH370 ára 244 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.