Hirdetés

Nagy, erős, de kompakt laptop lett a Honor MagicBook Pro



|

16,1 hüvelykes kijelző, 15 wattos Intel CPU, 25 wattos NVIDIA grafikus vezérlő került az 1,7 kilogrammos notebookba.

Hirdetés

A Huawei a Honor márkáján keresztül mutatta be a legújabb laptopját, amely 16,1 hüvelykes, vékony kávás kijelzőt, 15 wattos Intel Whiskey Lake CPU-t, 25 wattos NVIDIA GeForce MX250 grafikát és 56 Wh-s akkumulátort kapott. 

Hirdetés

Ennek ellenére a laptop igen kompakt, és csak 1,7 kilogrammos. Kínában nagyjából 800 dollártól már most előrendelhető, és a hó végén el is kezdik a kiszállításokat. A nemzetközi megjelenésről sajnos nincs hír, de nem segít, hogy Amerika és Kína viszonya továbbra is problémás. 

A MagicBook Pro dizájnban az Apple MacBookokat idézi, ezüst-fekete színekkel, azonban vékonyabb kávával és felülre helyezett hangszórókkal.

Az alapmodellbe Core i5-8265U processzor, GeForce MX250, 8 GB RAM és 512 GB tárhely kerül, de processzorból Core i7-8565U is van, a RAM és a tárhely mérete pedig duplázható. A webkamera elhelyezése (a felső gombsor egyik billentyűjébe rejtették) bár látványos képernyőt eredményez, sajnos kissé furcsa szögben áll majd a kép a videohívásoknál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.