Hirdetés

Nagy lehet a baj, ha már videokártya nélkül is vehetünk előre összeszerelt PC-t



|

Egy ilyen ajánlat nyilván azoknak kedvez, akik már rendelkeznek megfelelő videokártyával.

Hirdetés

Nem stimmel minden a PC-s hardverpiacon, mivel sajnos az újabb videokártyákból továbbra is elég nagy hiány, köszönhetően részben a kriptovalutát bányászó felhasználóknak, de más fronton is számíthatunk problémákra sajnos. Remekül mutatja, hogy mekkora a gond a GPU-készletek terén, hogy egy PC-k építésével foglalkozó csapat elkezdett olyan, előre összerakott masinákat árulni, amelyekben szinte minden szükséges alkatrész megvan, egy nagyon lényeges komponenst leszámítva.

A brit székhelyű Fierce PC már olyan gépeket is kínál, amelyekbe mindenféle jóságot belepakolt, csak éppen videokártyát nem, így arról a vásárlónak kell gondoskodnia. Emiatt önmagukban persze nem is nagyon lehet használni az ilyen gépeket, de a srácok természetesen felhívták a leendő vásárlók figyelmét erre. Ahogy a csapat oldalán is látható, 559,95 fontért, vagyis átszámítva nagyjából 238 ezer forintért már be lehet szerezni egy GPU nélküli gépet.

Hirdetés

Ez a lehetőséget értelemszerűen azon játékosoknak érdemes számításba venniük, akik a videokártyájukhoz keresnek egy szinte készre szerelt PC-t. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ha már a gépek összerakásával foglalkozó csapatok sem tudnak elegendő GPU-t beszerezni a munkáikhoz, akkor tényleg elég nagy gubanc lehet a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.