Hirdetés

Nagyobb kijelzőt kaptak a legkisebb ThinkPad laptopok



|

A Lenovo lezsugorította a kávát, és nagyobb képernyőt rakott a ThinkPad X390 és a ThinkPad X390 Yoga laptopjaiba.

Hirdetés

A Lenovo új IdeaPad és ThinkPad laptopokkal bővítette a kínálatát az idei MWC alkalmából. A legkisebbek a ThinkPad X390 és ThinkPad X390 Yoga modellek. Az elmúlt években a legkisebb ThinkPadek 12,5 hüvelykes kijelzőt kaptak. A gyártó most úgy lezsugorított a kávát (50 százalékkal), hogy bár az eszköz alig lett nagyobb és nehezebb, a képernyő már 13,3 hüvelykesre nőtt. 

Hirdetés

A ThinkPad X390 48 Wh-s akkut kapott, van Thunderbolt 3 és USB-C portja, két USB 3.1-es, HDMI 1.4 és jackcsatlakozója, microSD-olvasója. Támogatja a Bluetooth 5.0-t, NFC-t, a nyolcadik-generációs Intel Core i7 CPU-kat, maximum 32 GB DDR4-2400-as RAM-ot és 1 TB-os PCIe SSD-t. A webkamerát a ThinkShutter takarja el, a billentyűzet háttérvilágított, a 65 wattos töltő pedig gyorstöltést is garantál, egy óra alatt 80 százalékra tankolja az akkut. Az ujjlenyomat-olvasó, IR-kamera sem hiányzik a májusban, 1099 dollártól fölfelé érkező notebookról. 

A ThinkPad X390 Yoga már átalakítható kialakítással rendelkezik, és csak 16 GB RAM fér bele. A kijelző viszont érintésérzékeny, 360 fokban hajtogatható, az akku pedig nagyobb, 50 Wh-s. A kijelzőt leszámítva a laptop ugyanazt tudja, szintén májusban jön, de 1359 dollártól fölfelé. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.