Hirdetés

Nagyon drága lett a Corsair 5000 MHz-es memóriája



|

5000 MHz-es memóriacsomagot is kínál már a Corsair, igaz, ezért 1080 dollárt kell fizetni.

Hirdetés

A Corsair a napokban tette elérhetővé az oldalán keresztül azt a DDR4-es memóriacsomagját, amely már 5000 MHz-es órajelen dübörög. A kit a Vengeance LPX szériát erősíti, két darab 8 GB-os modult kínál, így összesen 16 GB-os összkapacitást ér el. 

Hirdetés

Az 5000 MHz-es órajel mellett az árcédulára került összeg is sokkolóan hat: 1079,99 dollárt kell fizetnie annak, aki ilyen gyors RAM-ot szeretne a gépébe. 

Nem túl meglepő módon a szokásosnál magasabb feszültségi értékeket használ a gyártó, míg a legtöbb DDR4-es kit 1,2 és 1,4 volt között működik, addig itt 1,5 voltra van szükség. 

Az alumínium hűtőbordák nem feltétlenül jelentenek elegendő hűtést, ezért a dobozban ott lapulnak a Corsair Vengeance Airflow memóriahűtői is. A kit CL18-as időzítéseket használ (18-26-16-46). Az XMP 2.0 profilok értelemszerűen támogatottak, vagyis nem kell bajlódni a beállításokkal a megfelelő teljesítményhez. Hivatalosan az AMD X570-es lapkakészlete támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.