Hirdetés

Nagyon elszólta magát a mobilos GeForce GTX 1660 Ti-ről a Dell



|

Először a szintén be nem jelentett GeForce RTX 2050-ről beszélt a Dell, majd a javított verzió már a mobilos GeForce GTX 1660 Ti-ről árulkodott.

Hirdetés

Alaposan elszólta magát a Dell, amikor az egyik új G5 15 laptopjáról beszélt. Először a be nem jelentett GeForce RTX 2050-et tüntette fel, mint videokártyát a gépben. Később elírásként hivatkozott rá a vállalat, és gyorsan javította a hibát. 

Hirdetés

A javítás azonban talán még rosszabbul sikerült, ugyanis egy másik olyan grafikus vezérlőt kezdtek el emlegetni, amit még szintén nem mutatott be az NVIDIA. Ez pedig a GeForce GTX 1660 Ti mobilos, laptopokba szánt verziója. 

Az új notebooknak egyébként két fő verziója van. Az egyiknél az USB-C kábelezése Thunderboltot, USB 3.1-et és DisplayPortot is kínál, a másiknál Thunderboltot már nem. Az RTX 2060-nal érkező modellek Thunderbolt-képesek lesznek, az "RTX 2050" változatúak nem. A javításban az RTX 2050-et GTX 1660 Ti-re cserélték. 

A mobilos verziót azonban még nem jelentette be az NVIDIA, az pedig nagyon valószínűtlen, hogy egy Dell laptopban asztali GeForce GTX 1660 Ti dolgozzon. Ezúttal ugyanis messze nem egy asztali gépre alternatívát jelentő behemótról van szó, mint amiket például az Eurocom gyárt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.