Hirdetés

Nagyon komoly laptop lett a Huawei MateBook X



|

13 hüvelykes kijelzője van, de kisebb, mint a 12 hüvelykes Apple MacBook vagy egy A4-es papír.

Hirdetés

Nagy divat a laptopok világában is a minimális keret a kijelző körül, a Huawei új laptopja pedig ilyen téren is nagyot dobott. Az új MateBook X 13 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, miközben a gép kisebb, mint a 12 hüvelykes Apple MacBook vagy egy A4-es papír. 

Hirdetés

Ezzel az egyik legkisebb a 13 hüvelykesek mezőnyében. A kompakt méreteit a kijelző vékony keretének köszönheti, de azért a webkamera szerencsére felülre került. 

További jó hír, hogy a hűtést ventilátorok nélkül oldották meg. A gép belsejében gélkapszulák vannak, amelyek megolvadnak és megszilárdulnak, attól függően, hogy milyen hőmérsékleti hatásnak vannak kitéve (elnyelik vagy kiengedik a hőt). 

A MateBook X maximum 8 GB RAM-mal, 512 GB-os SSD-vel és Intel Core i7-7500U Kaby Lake CPU-val kérhető. Az IPS kijelző 2160 x 1440 pixeles, adott a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.1, az ujjlenyomat-olvasó és az 1,2 milliméteres leütésű fröccsenésálló billentyűzet. 

A notebookon van két USB-C port, jackcsatlakozó, dupla mikrofon és sztereó hangszóró is. A 41,4 Wh-s akkumulátor akár 10 órás üzemidőt is garantál. 

1399 euróért egy Core i5-7200U CPU, 8 GB RAM és 256 GB tárhely jár, míg 1599-ért már 512 GB tárhellyel vihető a gép. A MateBook X legdrágább verziója 1699 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.