Hirdetés

Nagyon komoly megújulást jelent majd a Surface Pro 6



|

Alapvető dizájnbeli változtatásokra és a legújabb Intel chipekre számíthatunk.

Hirdetés

Szaporodnak a pletykák a Microsoft következő Surface Pro gépéről. Úgy néz ki, hogy a következő-generációs Surface Pro 6 Carmel kódnév alatt készül, és 2019 közepén debütál majd. 

Hirdetés

A jelentések szerint a Windows 10 Pro következő verziójával jelenik meg a gép, amely alapvető dizájnbeli megújulást hoz. Arról is beszélnek, hogy nem hiányzik majd róla az USB-C port, valamint belőle a legújabb Intel processzorok. Egyes iparági szakértők szerint ugyanakkor egy generáció erejéig elképzelhető, hogy még kitart a Surface Connector mellett a Microsoft. 

Ugyanazon informátorok azt is tudni vélik, hogy a Microsoft idén nyáron dobná piacra az olcsó Surface táblagépeket, amelyekkel az Apple iPad ellen szállna ringbe. Ezek a modellek Lex és Libra kódnév alatt futnak, és 400 dollárba kerülhetnek majd. A 10 hüvelykes kijelző alá Intel CPU kerülne, az üzemidő 9,5 órára rúghat. Ezek a gépek 20 százalékkal könnyebbek lesznek, mint az ötödik-generációs Surface Pro.

Ezek megjelenéséig befuthat a jelenlegi Surface Pro frissített változata is, nyolcadik-generációs Intel chipekkel, idén ősszel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.