Hirdetés

Nagyon komoly mikrokód-frissítést kapnak az AMD Ryzen processzorok



|

Novemberben érkezik a Ryzen CPU-k mikrokód-frissítése, amely több mint 100 javítást és új funkciót hoz el a felhasználók számára.

Hirdetés

Bár az AMD Ryzen processzorai hatalmas sikernek örvendenek, sajnos messze nem hibamentesek. A Ryzen 3000 szériánál sok problémát próbált meg kijavítani a gyártó, de vannak gondok, amelyek továbbra is adottak. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy az AMD egészen pontosan novemberben egy igen komoly mikrokód-frissítést ad ki a Ryzen processzorokhoz, olyat, ami több mint 100 hibajavítást, fejlesztést és új funkciót tartalmaz. Ezt az MSI marketingigazgatója, Eric Van Beurden árulta el egy YouTube-műsorban. 

Az új mikrokódot egy közelgő BIOS-frissítésen keresztül kapják meg a felhasználók. Ezt nem csak az MSI, a többi alaplap-gyártó is közzéteszi majd. Az új utasításkészletet már a jövő héten elindítja az AMD, de természetesen az alaplap-gyártóknak időre lesz szükségük, mire mindent tesztelnek és finomhangolnak, ez több hétbe is beletelik. 

A Planet 3DNow! szerint Van Beurden egyébként az AGESA 1.0.0.4-es frissítést emlegette, amely a Ryzen 3000 CPU-k stabilitási gondjait is megoldja majd elvileg. 

A javításokról és új funkciókról konkrétumokat még nem árultak el, és azt sem tudni, hogy a Ryzen 2000 és 1000 széria bajait orvosolják-e. Az viszont biztos, hogy novemberben jönnek a frissítések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.