Hirdetés

Nagyon menő lesz a Core i9-9900K csomagolása



|

Előkerült egy kép az Intel Core i9-9900K processzorának extravagáns csomagolásáról.

Hirdetés

Nem csak az AMD képes túlzásokba esni, ha arról van szó, hogyan lehet becsomagolni látványosan egy processzort. A jelek szerint az Intel felveszi a kesztyűt, és mindent megtesz azért, hogy kitüntetett helye legyen a kínálatban a 8-magos, 16-szálas, LGA1151 foglalatú Core i9-9900K-nak. 

Hirdetés

Ennek része lesz a CPU csomagolása is. Erről nemrég előkerült az első kép. A jelek szerint a doboz egy 12-oldalú 3D-s objektum, amit ötszögekből raktak össze. 

Elöl természetesen jól látható a Core i9-es márkajelzés, illetve az is, hogy a Coffee Lake-Refresh-re az Intel már a kilencedik-generációként gondol, ami a Core családot illeti. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a CPU mellett van-e hűtőegység is a dobozban. A 8-magos, 16-szálas processzor mindenesetre 14 nm++ gyártástechnológiával készül. Az alapértelmezett órajele 3,60 GHz lesz, ami Turbo Boost mellett elképesztő, 5 GHz-es magasságba emelkedik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.