Hirdetés

Nagyon praktikus újdonság került a HP Spectre x360-ra



|

Whiskey Lake processzorral frissült a HP laptopja, a webkamera pedig fizikai kapcsolóval tiltható le a magánszféra védelme érdekében.

Hirdetés

A HP egy ideje igyekszik megkülönböztetni magát a laptopok piacán, ezért funkciókban és dizájnban is próbál egyedi lenni. Az új HP Spectre x360 is tartogat néhány újdonságot. 

Hirdetés

A megújult dizájn a széleket és a sarkokat is frissítette a készülékházon, a lecsapott sarkokra került a bekapcsológomb és egy Thunderbolt 3 csatlakozó.

Belül az Intel Core i5-8265U vagy Core i7-8565U Whiskey Lake processzora található, maximum 16 GB RAM-mal és maximum 512 GB-os M.2 NVMe SSD-vel. Az új CPU-k nem csak jobb teljesítményt, de jobb üzemidőt is garantálnak. A 13,3 hüvelykes modell akár 22,5 órán át is működik. A 15,6 hüvelykes modellbe pedig GeForce GTX 1050 Ti Max Q grafikus vezérlő is kérhető, illetve van LTE-s verzió. 

A laptop biztonság terén is újított: van rajta infrakamera, ujjlenyomat-olvasó, illetve egy kill switch a kamerához. Ez egy fizikai kapcsoló a laptop oldalán, amellyel azonnal letiltható a kamera. Így pedig még a hackerek sem tudnak kémkedni, ha esetleg akarnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.