Hirdetés

Nagyon stílusos lett az MSI új egybegépe



|

Maga a kijelző mindössze 6,5 milliméter vastag, a kerete pedig csupán 2,2 milliméteres.

Hirdetés

Az MSI legújabb minden egyben PC-je a friss PRO 24X széria keretében mutatkozott be, természetesen több eltérő konfigurációban. Mindegyikben közös, hogy meglehetősen stílusosak. 

Hirdetés

A PRO 24X modellek mindegyikének csupán 6,5 milliméter vastag a kijelzője, amelynek a kerete pedig csupán 2,2 milliméteres. A panel IPS, a szálcsiszolt mintával feldobott ház pedig hátul található. 

Míg a normál minden egyben gépekben nehéz a hardvert frissíteni, addig az MSI az Easy Maintenance Design keretében lehetővé teszi a 2,5 hüvelykes adattárolók villámgyors cseréjét. Intel Core i3-as processzoroktól fölfelé ráadásul az Optane-meghajtók is támogattak. 

Amennyiben valaki a lehető legjobb teljesítményre vágyik, akkor NVMe PCIe M.2-es SSD-t is választhat. Az MSI extraként Dual LAN-t is kínál. Az otthoni felhasználóknak, illetve emellett professzionális feladatokra is ajánlja a PC-t a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.