Hirdetés

Nagyon ütősek lesznek a Noctua teljesen fekete processzorhűtői



|

A Noctua az idei utolsó negyedévben teljesen fekete CPU-hűtőket dob majd piacra, vagyis többé senkinek nem lehet panasza a gyártó által használt színekre.

Hirdetés

A Noctua processzorhűtők a piac legjobbjai közé tartoznak, teljesítményben és minőségben egyaránt. A dizájn azonban messze nem telitalálat, sokan eleve el is vetik az alapvetően bézs és barna színeket kínáló termékeket. Akit zavart ez a színvilág, az most örülhet, a Noctua ugyanis nagy meglepetéssel készül. 

Hirdetés

Az idei negyedik negyedév során egy új Chromax szériát dobnak piacra, amely olyan processzorhűtőket kínál, amik mindenhol teljesen feketék. 

A gyártó már meg is villantotta a népszerű NH-D15, NH-U12S és NH-L9i hűtők teljesen fekete változatait, valamint lesz fekete verzió az NF-A20, NF-A9, NF-A9x14 és NF-A8 hűtőkből is. 

Ezek a negyedik negyedévben érkeznek, a Computexen mutogatott NF-A12x25 és NF-A12x15 pedig 2020 első felében. A fekete Chromax hűtők mellett lesz majd fehér is az NF-A15, NF-A14 és NF-F12 modellekből. 

További részletek egyelőre nincsenek, de még a rögzítőcsomag is teljesen fekete lesz, így biztos, hogy a Noctua ezúttal jóval nagyobb közönség tetszését nyeri majd el, mint a bézs-barna színvilággal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.