Hirdetés

Nagyrészt újrahasznosított anyagokból készült a Philips új monitora



|

85 százalékban újrahasznosított anyagokat használt az 1080p-s IPS-panelre építő 241B8QJEB monitornál a Philips.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a 241B8QJEB lett, ami egy alapszintű és költségtakarékos megjelenítő. Értelemszerűen nem professzionális felhasználóknak vagy gamereknek szánják, hanem irodákba, esetleg második vagy harmadik képernyőnek. 

Hirdetés

Természetesen szűkös keret mellett akár játékra is alkalmas a monitor, de azért nem a legjobb választás, ha valaki gamerterméket keresne. A 159 angol fontos vételár passzol az 1080p-s panelhez, amely szerencsére nem az olcsóbb TN, hanem a minőségibb képet garantáló IPS típusú.

 

A Philips újdonságának legérdekesebb jellemzője az, hogy környezetbarát. A Philips 85 százalékban újrahasznosított anyagokat használt ezeknél a modelleknél, vagyis kevésbé terhelte meg a környezetet. 

Természetesen a kékfény és a villódzás ellen több technológia is védi a felhasználók szemeit. Csatlakozók terén VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 és USB 3.0 áll a leendő tulajdonosok rendelkezésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.