Hirdetés

Nem jön az NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Super



|

A TweakTown szerint mindezt maga az NVIDIA egyik alelnöke árulta el, vagyis a felhozatal már most teljes lehet.

Hirdetés

Az NVIDIA a GeForce RTX Super széria keretében frissítette a Turing-alapú videokártyáinak kínálatát. A Super-frissítés része a GeForce RTX 2060, RTX 2070 és RTX 2080 felújított változata. Arról nem beszélt az óriás, hogy a GeForce RTX 2080 Ti is frissül-e majd később. 

Hirdetés

Rengeteg pletyka volt már ezzel kapcsolatban, sokan azt találgatták, hogy mennyi CUDA magot és milyen GPU-konfigurációt hoz majd az RTX 2080 Ti Super. Egyesek már arról értekeztek, hogy az RTX Titan vezérlőben lévő TU102-400 minden képességét kiaknázza a gyártó. 

Anthony Garreffa és a TweakTown azonban arról számoltak be, hogy a GeForce RTX Superrel kapcsolatos eseményen megkérdezték az NVIDIA PC-s üzletágának alelnökét, Jeff Fishert arról, hogy lesz-e GeForce RTX 2080 Ti Super. 

Fisher erre nemleges választ adott, vagyis a jelenlegi felhozatal már úgy teljes, ahogy van. Az új kártya kihagyása egyébként logikus, hiszen ha megérkezne, túlságosan kis rés maradna a GeForce RTX 2080 Ti és az RTX Titan vezérlők között (nyilvánvalóan az utóbbi eladásainak kárára). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.