Hirdetés

Nem megy a Microsoft Surface Go



|

A jelek szerint nem valami népszerű a Microsoft iPad-gyilkos táblagépe, még a viszonylag kedvező vételára mellett sem.

Hirdetés

A Microsoft augusztus elején indította útjára a Surface Go tabletet, ami Windows 10-et futtat, a lelke pedig egy 2-magos Intel Pentium 4415Y processzor. A 10 hüvelykes, 1800 x 1200-as kijelzővel rendelkező gép vételára 399 dollár, a Microsoft pedig az Apple iPad tabletek ellenfelének szánta az újdonságot. 

Hirdetés

Az AdDuplex adatai alapján azonban a Surface Go eddig nem valami népszerű. Augusztus 22-vel bezárólag a Surface PC-használat mindössze 1,24 százalékát tette ki a Surface Go. Ennél csak a Surface Studiót használták kevesebben. A Microsoft számára vigasztaló lehet, hogy azért a Surface Laptopnál és a Surface Book 2-nél jobban teljesít a Surface Go, legalábbis ha konkrétan a debütálás utáni időszakok eredményeit nézzük. 

A Microsoft már eddig is sokat reklámozta az új tabletet, azonban az, hogy a siker elmaradt, nem jelenti azt, hogy már nincs esélye a redmondiak gépének az iPadek ellen. Amennyiben a Microsoft a következő hónapokban kellően nagy hangsúlyt fektet a Surface Góra, akkor az iskolakezdéssel lehet esélye, hogy az iPadekre vágyó felhasználók is megfontolják a termékét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.