Hirdetés

Nem olcsó mulatság a Razer RGB-s arcmaszkja



|

Végre megérkezett a cég régóta várt maszkja, ami egyszerre lett feltűnő és pimaszul drága.

Hirdetés

A Razer először egy koncepcióként mutatta be Project Hazelt még a CES 2021 során, később azonban kitalálták, hogy ebből mégis csak lehetne egy valós terméket kellene faragni. A koronavírus szinte az egész világon indokolttá tette az arcmaszkok használatát, ezek azonban nem csak kényelmetlenek, hanem szinte teljesen ellehetetlenítették a nonverbális kommunikációt.

Ugyan kicsit késeinek tűnhet most új produktummal jelentkezni a maszkpiacon, a Razer nem hátrált meg és végre elérhetővé tette a Zephyr névre keresztelt, RGB-vel felvértezett, N95-ös maszkját.

Hirdetés

A végső termék alaposan eltér a korábbi pletykáktól, amik UV-s megoldásokat és beszédhang-erősítést emlegettek. Végül két darab N95-ös szűrővel ellátott ventilátort kaptunk, belül pedig páragátló réteggel kezelték az átlátszó műanyag felületet, hogy a használó szája mindig tisztán látható maradjon, amit belső LED világítások is segítenek.

A maszk külseje kifejezetten futurisztikusan sikerült, a ventilátorok gyűrűje RGB fényekkel szerelt, amit a szellőztetők sebességével együtt a termékhez járó telefonos appból, vagy a fizikai gombokkal is szabályozhatunk.

A végére hagytuk a kellemetlen részt. A Razer Zephyr magában 100 dollár, azaz körülbelül 31 ezer forint, ami talán nem is hangzik vészesen a specifikációhoz képest, a hozzá tartozó különleges szűrők azonban kizárólag a gyártótól rendelhetők.

Természtesen van egy komplett csomag 150 dollárért, amiben 90 napra elegendő szűrő van, ha azonban ezek elfogytak, egy havi adag körülbelül 10 ezer forintba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.