Hirdetés

Nem tudod, mit vegyél Black Friday alkalmával? Segítünk!



|

A Tech Szakkör Podcast stábja az év legjobban várt akciós vásárát járja körbe, és elárulja, mire érdemes figyelned, ha tévét, monitort, vagy bármi mást vásárolnál.

Hirdetés

Viharos sebességgel gyűrűzött be Magyarországra is a Black Friday, azaz a fekete péntek, a kiskereskedelmi szempontból már jó ideje a legnagyobb forgalmat generáló nap, amelynek időpontja az Amerikai Egyesült Államokban tradicionálisan mindig a hálaadás ünnepe utáni péntekre esik. Idén ez november 25-e.

Más országokban, így hazánkban is némileg szabadabban kezelik ezt a kereskedők, így fordulhat elő, hogy péntek helyett csütörtökre hirdetnek meg akciót, vagy esetleg több napra, akár egy egész hétre. Sőt mi több, tetszőleges időpontokban, az év bármely időszakában találkozhatunk a Black Friday köntösébe bújtatott leárazásokkal.

Hirdetés

Hogy mire kell figyelned ilyenkor, és milyen szempontokat érdemes mérlegelned, mielőtt lecsapsz egy ajánlatra, arról Erdős Márton, a PC World főszerkesztője, valamint Gyepes Máté és Higyed Gábor, a magazin állandó szerzői beszélgetnek a Tech Szakkör Podcast legfrissebb adásában.

A legújabb epizódot természetesen podcast formátumban is meghallgathatod:

Ha tetszett a videó, és nem szeretnél lemaradni a továbbiakról, akkor érdemes feliratkoznod a csatornára, és ha már ott vagy, nem árt benyomnod a csengettyűt az értesítések végett. Amennyiben esetleg támogatnád is a munkánkat, azt a csatornatagsággal és szuperköszönet funkcióval teheted meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.