Hirdetés

Nem vicc: ujjvédőkkel segít a Razer, hogy a mobiljátékosok a maximumot nyújthassák



|

Nem számítottunk arra, hogy a Razer gamer ujjharisnyákkal áll elő.

Hirdetés

Sokan azért nem tudják élvezni a mobilos játékokat, mert az érintőkijelzős irányítás ilyen-olyan okból nem fekszik nekik, és ez érthető: zavaró tud lenni, ha nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy jó helyre nyúlunk, vagy épp kitakarjuk ujjainkkal a képernyő egy részét, netán apró terhelésre is annyira forró lesz a készülék, hogy legszívesebben öt perc után eldobnánk. 

A Razer Gaming Finger Sleeve viszont segíthet egy kicsit javítani az élményen. Az ezüstszálakkal átszőtt ujjharisnya szellőzik, segítségével ujjaink nem tapadnak a kijelzőre, kényelmesen siklanak rajta.

Hirdetés

Mindössze 0,8 mm széles, és nem kell attól félnünk, hogy beleizzadunk, órákon át használhatjuk. Nyilvánvalóan rugalmasságából adódóan sokféle ujjméreten használható, és a legtöbb okostelefon támogatja. 9,99 dollárba kerül (nem egyértelmű, hogy ezért egy darab vagy egy pár jár-e), és természetesen máris elfogyott, de fel lehet iratkozni a Razer hivatalos oldalán, ha szeretnénk értesülni az új készletről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.